Wil je een app laten maken? Dat is een slimme keuze. Een mobiele applicatie is een uiterst effectieve manier om in contact te blijven met je doelgroep, volgers en/of klanten. Wist je dat maar liefst 84 procent van de Nederlanders geregeld buiten het huis op het internet surft? 

Vergeleken met Spanje (53%) maken wij Nederlanders veel meer gebruik van onze smartphone. Op de website van het CBS lees je dat jongeren vaak gebruik maken van hun smartphone om informatie op te zoeken. Maar liefst 89% van de jongeren tussen de 18 en 25 jaar gebruikt hun smartphone om te zoeken naar informatie over producten en/of diensten.

Dit betekent maar 1 ding.

Dat er ongekend veel kansen liggen op de mobiele markt in Nederland. Daarom lees je in dit artikel alles wat je moet weten over app ontwikkeling en hoe je succesvol een app inzet voor je bedrijf. 

Hoeveel kost het om een app te laten maken?

De kosten om een app te laten maken liggen tussen de € 500,- en de € 500.000 euro. De prijs is afhankelijk van de complexiteit van de app, het aantal features en is afhankelijk van de hoeveelheid apparaten die ondersteund moeten worden.