menu
home chevron_right
Diensten
chevron_right App ontwikkeling chevron_right Alphen

App laten maken in Alphen

Maak een keuze:

Altijd de beste prijs

Alleen de beste bedrijven

Ieder project verzekerd

App laten maken in Alphen

App laten maken in Alphen

Wil je een app laten maken in Alphen? Om je zoektocht makkelijker te makken stellen we je op deze pagina ervaren app bedrijven voorin Alphen. De app ontwikkelbedrijven op deze pagina zijn bijna allemaal voorzien van een Google review.Een app laten maken neemt namelijk best een kostenplaatje met zich mee. Wij zorgen dat je het juiste bedrijf selecteer om je app te laten bouwen.

Wat kost een app laten maken?

De kosten van een IOS of Android applicatie kunnen flink oplopen. Vooral bij een gebrek aan een goede projectmanager kan er een flink deel van het budget verloren gaan.Om je een indicatie te geven hebben we in dit artikel beschreven wat een app nou eigenlijk kost.

Waarom zou je een app laten maken?

Er zijn verschillende goede redenen om een app voor je organisatie te laten maken. Met een app kun je op een eenvoudige en kostenefficiënte manier contact houden met je klanten.Het is goed als je je klanten tevreden maakt. Je wil immers dat ze terug komen, niet waar? Nadat je hard hebt gewerkt om de klant tevreden te houden hoop je dat deze de volgende keerweer voor uw organisatie kiest. Met een app is er een makkelijkere manier om klanten aan je te binden. Veel apps worden gebouwd om te dienen als loyaliteitsprogramma binnen een organisatie.De app is eenvoudig te downloaden vanuit de App store of Google Play. Vooral als hier korting of een tegoedbon tegenover staat.Bedenk zelf eens. Hoeveel apps staan op je telefoon waar op een of andere manier een spaarprogramma in verwerkt zit?

Nog een reden om een app te laten maken

Met een app neem je namelijk direct afstand van je concurrent. Een app is een flinke investering maar het geeft daardoor ook veel aanzien als je als enige binnen de markt een populaire en veel gedownlaode app aanbiedt. Mocht de concurrent wel zo slim zijn geweest om een app te laten bouwen. Dan kun je afkijken hoe ze dat hebben gedaanom vervolgens een nog betere versie aan te bieden.

Native vs Hybride apps

Er zijn duidelijke voor- en nadelen voor zowel hybride als native benaderingen, en daarom is deze discussie nog steeds relevant. Speed-to-market, één broncode, cross-compatibele webtechnologieën, gemakkelijke updates, beschikbaarheid van resources en lagere (aanvankelijke!) budgetkosten maken hybride applicaties erg aantrekkelijk.

Op de lange termijn is het grootste nadeel van hybride apps echter dat een bedrijf waarschijnlijk meer tijd zal besteden aan het repareren en aanpassen van de app vanwege klachten van gebruikers over UI-elementen of prestatiegedreven problemen.

Daarnaast hebben native apps het extra voordeel van functies die specifiek zijn voor het besturingssysteem waarop de app is gebouwd (bijvoorbeeld camera, GPS, adresboek, enzovoort.

Bovendien biedt een native aanpak de beste beveiliging, de beste prestaties, een zeer gebruiksvriendelijke interface en toegang tot alle native API's. Toch is het belangrijk te melden dat Ionic erg ver komt door de native API's aan de Hybride apps te koppelen.

Ben je op zoek naar ervaren professionals? Op deze pagina vind je alle geselecteerde developers in Alphen die klaar staan om jouw nieuwe app te maken!

Hoe Upper werkt

Plaats een opdracht

Vertel ons wat je nodig hebt. Geef zo veel mogelijk details op, maar maak je geen zorgen om het perfect te krijgen.

Ervaren bedrijven melding zich aan

Ontvang binnen 24 uur gekwalificeerde voorstellen en ontmoet de bedrijven waar je enthousiast over bent.

Werk gemakkelijk samen

Gebruik Workwithupper om te chatten, afspraken te maken en de voortgang van projecten bij te houden.

Vereenvoudigd betalen

Ontvang facturen en voer betalingen uit via een beveiligd netwerk. Betaal alleen voor werk waarover je tevreden bent.

Veelgestelde vragen

 • Wat kost het om een applicatie te laten maken?

  add_circle_outline

  De prijs van een app kan enorm variëren, afhankelijk van hoe complex de app is, of het alleen Android of iOS is, of het native of hybride is en vooral van de ontwikkelaar die je kiest. Schattingen variëren van slechts € 3000,- tot € 150.000 voor complexere apps gemaakt door zeer ervaren ontwikkelaars en teamleiders.

 • Wat heb je nodig om een applicatie te laten maken?

  add_circle_outline

  Allereerst: een goed idee. Zonder idee, geen applicatie. Daarnaast heb je meerdere dingen nodig. Als je de applicatie laat maken heb je een helder plan nodig om bij de applicatie ontwikkelaars neer te leggen. Zoals je hierboven kunt lezen doe je er goed aan een heldere functioneel document op te stellen waarin alle vereisten en functionaliteiten van de applicatie opgenomen zijn.

 • Hoe lang duurt het om een ​​app te maken?

  add_circle_outline

  Volgens schattingen duurt het tussen de 1.000 en 2.000 uur om een ​​mobiele app met gemiddelde complexiteit te ontwikkelen. Nogmaals, dit hangt sterk af van het type app en je ontwikkelaar, maar dit bereik omvat de meeste ontwikkeltijden voor middelgrote apps.

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.