menu

Vraag meerdere offertes op en bespaar

IOS of Android app laten maken in den-haag?

Bedrijf aanmelden
/
offertes opvragen

Ontvang meerdere offertes direct in je mailbox


Alerts ontvangen

IOS of Android app laten maken in den-haag?

Ben je op zoek naar een bedrijf om een IOS / Android of Web applicatie te maken?

Op deze pagina vind je de beste app-ontwikkelingsbedrijven uit jouw regio. Om je zoektocht makkelijker te maken, stellen we je ervaren bedrijven voor die vrijwel altijd voorzien zijn van Google reviews. Tijdens het kiezen van een geschikt bedrijf wil je precies weten wat voor app je voor ogen hebt.

  • Moet de app draaien op zowel IOS als Android?
  • Wordt er veel data verwerkt (database koppeling)?
  • Wil je veel animaties (games)?

Dit zijn allemaal factoren die meespelen bij het kiezen van het beste bedrijf.

Planning, kosten en realisatie IOS en Android apps

Het verschil tussen Native en Hybride apps:

Er zijn duidelijke voor- en nadelen voor zowel hybride als native benaderingen, en daarom is deze discussie nog steeds relevant.

Speed-to-market, één broncode, cross-compatibele webtechnologieën, gemakkelijke updates, beschikbaarheid van resources en lagere (aanvankelijke!) budgetkosten maken hybride applicaties erg aantrekkelijk.

Op de lange termijn is het grootste nadeel van hybride apps echter dat een bedrijf waarschijnlijk meer tijd zal besteden aan het repareren en aanpassen van de app vanwege klachten van gebruikers over UI-elementen of prestatiegedreven problemen.

Daarnaast hebben native apps het extra voordeel van functies die specifiek zijn voor het besturingssysteem waarop de app is gebouwd (bijvoorbeeld camera, GPS, adresboek, enzovoort.

Bovendien biedt een native aanpak de beste beveiliging, de beste prestaties, een zeer gebruiksfriendelijke interface en toegang tot alle native API's. Toch is het belangrijk te melden dat Ionic erg ver komt door de native API's aan de Hybride apps te koppelen.

Je app in markt zetten

Er zijn bijna 2 miljoen apps in de iOS App Store. Om ervoor te zorgen dat je app wordt gezien, moet je een plan hebben om deze door de juiste doelgroep te laten downloaden.

Tegenwoordig gebeurt veel van het marketingwerk voordat de app wordt gelanceerd! Het bouwen van een pre-launch e-maillijst is tegenwoordig bijvoorbeeld standaard, evenals het gebruik van betaalde marketing om de app op voorhand te promoten.

Hoe Upper werkt

Plaats een opdracht

Vertel ons wat je nodig hebt. Geef zo veel mogelijk details op, maar maak je geen zorgen om het perfect te krijgen.

Ervaren bedrijven melding zich aan

Ontvang binnen 24 uur gekwalificeerde voorstellen en ontmoet de bedrijven waar je enthousiast over bent.

Werk gemakkelijk samen

Gebruik Workwithupper om te chatten, afspraken te maken en de voortgang van projecten bij te houden.

Vereenvoudigd betalen

Ontvang facturen en voer betalingen uit via een beveiligd netwerk. Betaal alleen voor werk waarover je tevreden bent.

Stel uw vraag

Veelgestelde vragen

  • De prijs van een app kan enorm variëren, afhankelijk van hoe complex de app is, of het alleen Android of iOS is, of het native of hybride is en vooral van de ontwikkelaar die je kiest. Schattingen variëren van slechts € 3000,- tot € 150.000 voor complexere apps gemaakt door zeer ervaren ontwikkelaars en teamleiders.

  • Allereerst: een goed idee. Zonder idee, geen applicatie. Daarnaast heb je meerdere dingen nodig. Als je de applicatie laat maken heb je een helder plan nodig om bij de applicatie ontwikkelaars neer te leggen. Zoals je hierboven kunt lezen doe je er goed aan een heldere functioneel document op te stellen waarin alle vereisten en functionaliteiten van de applicatie opgenomen zijn.

  • Volgens schattingen duurt het tussen de 1.000 en 2.000 uur om een ​​mobiele app met gemiddelde complexiteit te ontwikkelen. Nogmaals, dit hangt sterk af van het type app en je ontwikkelaar, maar dit bereik omvat de meeste ontwikkeltijden voor middelgrote apps.