menu

Wireframing - IOS & Android ontwikkeling

20/03/2021
·
Dennis Adriaansen

Als u wireframes beter wilt begrijpen, hoe ze in het ontwerpproces passen en hoe u ze kunt maken, dan is dit de gids voor u. Hier zijn stapsgewijze instructies om u op weg te helpen. Ik gebruik deze methode voor elk nieuw project dat ik start en als ik het op deze manier doe, helpt het me om snel ontwerpconcepten te maken - absoluut essentieel, zodat je je oplossing eerder dan later kunt testen en valideren. 

Stap één: uw wireframe schetsen Geschatte tijd: 1 à 2 uur. Ik raad aan om deze oefening met de belangrijkste belanghebbenden te doen. Laten we beginnen met het uitgangspunt dat u de taak heeft gekregen om een ​​mobiele app te maken. Het eerste dat u moet vragen, is: "Welk probleem los ik op en voor wie los ik het op?" De antwoorden op deze samengestelde vraag vormen de basis voor uw ontwerp, omdat ze inzichten bieden die de kenmerken en functies van uw ontwerpen kunnen aansturen. Deze antwoorden zullen u zeker helpen beslissen wat de MVP (minimaal levensvatbaar product) zal zijn voor uw ontwerp.

Lees verder

Inhoud
Wat is het doel van een roadmap?
Wat is een roadmap?
Waarom is een roadmap belangrijk?
Hoe maak je een overzichtelijke roadmap?