menu

Laravel specliast inhuren? Dit zijn de beste bedrijven in Nederland

Geschreven door: Dennis Adriaansen

Ben je op zoek naar ervaren Laravel specialisten?

Dan moet je even opletten.

Of je nu een bestaande bestaande applicatie hebt draaien die overgedragen moet worden, of van plan bent een nieuw Laravel project op te (laten) zetten,

Je wil zeker weten dat je de juiste mensen op de juiste plek hebt. 

Heb je dat niet? Dan investeer je straks een een groot deel van je budget in een project waarvan de slagingskans nihil is. 

Daarom zijn we hier.

Wij hebben de beste Laravel bedrijven verzameld zodat jij het bedrijf kan kiezen dat het beste bij het project past.

Laravel specialisten

Betere marketingprestaties, efficiënte voorraadbeheer en een geweldigde klantervaring. Webapplicaties bieden oneindig veel opties om de (online) dienstverlening van uw organisatie te verbeteren.

Het gebruik van het juiste framework zorgt voor een betrouwbare codebase, snelle ontwikkeling en uiterst positieve gebruikerservaring. Wanneer er een voorkeur is voor een framework geschreven in PHP is Laravel een framework om in overweging te nemen.

In dit artikel lees je alles over Laravel, bekijken wat waarom je voor het framework zou kiezen en laten we zien waar je op moet letten bij het selecteren van de juiste Laravel specialisten.

Wat is Laravel?

In de vroege jaren 2000 bestonden de meeste PHP codebases uit losse scripts verdeeld in diverse folders. Vaak was het aan de ontwikkelaar een logische folderstructuur uit te denken. Wat gezien wordt als een lastige taak. In de zomer van 2011 kwam Taylor Otwell met zijn eigen folderstructuur en functionaliteit. Laravel was geboren.

Laravel is geschreven in PHP en bevat alle tools die nodig zijn om uitgebreide, professionele PHP-applicaties te schrijven. Laravel biedt een structurele basis voor apps en websites en helpt het proces van A tot Z te stroomlijnen.

Waar wordt Laravel voor gebruikt?

Laravel wordt gebruikt voor een breed scala aan applicaties. Van simpele Excel imports tot aan volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen. Specifieke toepassingen:

  • Data gedreven softwareoplossingen
  • Content-heavy websites, zoals nieuws websites en blogs
  • Enterprise-software: CRM en CMS
  • E-commerce software websites
  • Social Media platformen en websites

Laravel kan het hoge complexiteitsniveau eenvoudig aan dat nodig is voor zakelijke apps waarvoor een backend nodig is, inclusief gebruikersaccounts, export- en orderbeheersystemen. Daarnaast is Laravel geschikt voor beginnende ontwikkelaars die een duurzame en stabiele basis willen bouwen voor diverse kleinschalige applicaties. 

Wat is de voornaamste reden om voor Laravel te kiezen?

Diverse Laravel specialisten roemen Laravel verschillende redenen. 

MVC achitecture support
Laravel werkt volgens met model-view-controller principe (MVC). Dit principe is de basis van een gestructureerd PHP project. Veel Laravel specialisten geven hun eigen draai aan dit principe om nog meer uit het Framework te halen.

Het MVC principe zorgt dat de dinverse onderdelen binnen de codebase nauw en betrouwbaar samenwerken.

  • De meeste code komt samen in de controllers.
  • De controllers ontvangen data van externe services, API's of andere bronnen.
  • De controllers maken de verbinding tussen models en views en geven de benoodigde data mee aan de ingestelde views.

MVC scheidt models van views, waardoor het aantal onderlinge afhankelijkheden wordt verminderd, zo zorgen we er voor dat wijzigingen die in één laag worden aangebracht slechts kleine gevolgen hebben voor andere lagen. De resulterende code is overzichtelijker, minder kwetsbaar en gemakkelijker te debuggen.

Blade template engine
Blade, de gebruiksvriendelijke en krachtige template-engine van Laravel, helpt je bij het ontwerpen van unieke en indrukwekkende lay-outs. Blade-weergaven worden gecompileerd en in de cache opgeslagen totdat ze verder worden gewijzigd, wat de laadtijd verkort en de vindbaarheid in zoekmachines verbetert.

Geautomatiseerd testen
De ingebouwde geautomatiseerde tests van Laravel maken het elimineren van bugs eenvoudiger. De tests in Laravel worden door Laravel specialisten ingezet om alle PHP classes in de codebase te testen voor dat deze publikelijk beschikbaar zijn. Ook zetten Laravel specialisten de tests in om gebruikers  te simuleren, zoals het klikken op links en het invullen van formulieren. Zo vergroten zij de betrouwbaarheid van het project.

Authenticatie
Het schrijven van authenticatiecode voor webapplicaties kan een tijdrovend proces zijn. Laravel maakt het proces eenvoudiger met een kant-en-klaar configuratiebestand. Met dit bestand kunnen Laravel specialisten eenvoudig een volledig functioneel authenticatieschema bouwen.

PHP Artisan command line tool
Laravel wordt geleverd met tientallen vooraf gebouwde opdrachten in de Artisan-opdrachtregeltool. Deze tool wordt door specialisten ingezet om standaard Models en Controllers te generen. Zo behoort het handmatig kopiëren en plakken van lege PHP classes tot het verleden. 

Databasemigratiesysteem
Met het uitzonderlijke database systeem van Laravel bouwen experts in no-time database structuren van ongekende omvang. Het maakt de uitbreiding van de databasestructuur mogelijk zonder alles opnieuw te maken, waardoor de kans op gegevensverlies wordt verkleind. Het database systeem zorgt dat eenzelfde onderling altijd in eendezelfde database omgeving werken waardoor iedereen gericht kan samenwerken.

Wat zijn de grote Laravel voordelen?

Het Laravel PHP-framework biedt een breed scala aan algemene voordelen, waaronder stabiliteit, schaalbaarheid, betrouwbaarheid en hoge prestaties. Het voorziet in het bijzonder in:

Snelle ontwikkeling
Laravel specialisten noemen het versnelt maken van web-apps, met snellere server-client authenticatiesystemen, routering en caching-activiteiten als grootste voordelen van het framework. Het levert snel betrouwbare resultaten op, waardoor producten sneller klaar zijn om de markt te veroveren. 

Makkelijk te gebruiken
Met Laravel staan alle tools klaar die je nodig hebt om volwaardige web-applicaties te bouwen. De veelzijdige en gebruiksvriendelijke interface vereenvoudigt langdurige en complexe programmeertaken en maakt het proces soepeler en effectiever. Taken zoals routering, authenticatie en caching worden kinderlijk eenvoudig waar dit voorheen enkel voor hoog opgeleide programmeurs wegelegd was.
Veiligheid
De ontwikkeling van Laravel biedt een intuïtieve manier om veiligere webapplicaties te genereren. In plaats van wachtwoorden in platte tekst, slaat het alle wachtwoorden op als hash met BCrypt. Het biedt ook een aanzienlijk niveau van beveiligingsparameters die niet beschikbaar zijn in andere frameworks, met name het aanpakken van bedreigingen en kwetsbaarheden zoals SQL-injectie-aanvallen, cross-site request forgery en cross-site scripting.

Efficiëntie
Laravel slaat bijna alle informatie op in de cache om de verwerkingstijd te verkorten en de efficiëntie te verhogen. Caching verplaatst informatie naar een tijdelijke opslagsite, maakt websites sneller en draagt ​​bij aan betere SEO-scores en verhoogde gebruikerstevredenheid.

Laravel specialisten inhuren

Ben je overtuigd van alle voordelen die het Laravel framework te bieden heeft? Bekijk dan nu alle Laravel bedrijven bij jou in de buurt en huur de Laravel specialist die het best bij jouw opdracht past!

Bekijk alle Laravel specialisten bij jou in de buurt.

Geschreven door: Dennis Adriaansen

Dennis is de bedenker en tevens bouwer van workwithupper.nl. Lees verder

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.