menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

De Nieuwe Zaak

location_on Gebroeders van Limburgplein 7, Nijmegen
grade 5 beoordelingen
web https://www.denieuwewinkel.com/

Reviews

Ricardo .Bolkenstein
grade grade grade grade
Heerlijk gegeten. Zelf niet echt vaak vegetarisch gegeten in restaurant, maar hier heb echt geleerd dat dat echt lekker en goed kan. We (mijn broer en ik) hadden een 6 gangen all in. En wat een top combinaties. Mooie en lekker wijnen bij zeker boven verwachting gerechten. Dit is een restaurant die zeker hun naam en ster waardig maken, echt gewoon top.
Jade
grade grade grade grade
We hebben vanavond genoten van een heerlijk diner. Verrassend, vernieuwend en wat een gastvrijheid. Jullie liefde voor gastronomie was te proeven in iedere gang. Beste mensen van de nieuwe winkel, dank jullie wel voor zo'n geweldig vegetarisch menu. We kijken nu al uit naar onze volgende keer in september!
Sacco Koster
grade grade grade grade
Intens gelukkig naar buiten gelopen.
Bas Michiels
grade grade grade grade
Vorige week gegeten samen met mijn vrouw voor de tweede keer bij de Nieuwe Winkel. De eerste keer was een hele tijd geleden op de Hertogstraat maar nu op de nieuwe plek bij het oude weeshuis. Wat een ongelooflijk mooie plek voor zo een ontzettend goed restaurant. Alles klopte van het begin tot het eind, het was een beleving om niet zo snel meer te vergeten. Hele aardige, bekwamen en vooral enthousiaste keuken/bediening die met heel veel passie hun beroep uitoefenen. Dit team wat ook naast het gebruikelijke wijn arrangement een alcohol vrij arrangement heeft met voor elke gang een uniek “sapje” wat feilloos combineert met elk gerecht (super gedaan) En dan de keuken; te beginnen met het voorlezen van de bonnen door de chef maar de respons van de rest van de keuken als één grote werkende stem. (Kippenvel over mijn rug!) Daarna begint het feest met een aantal amuses van kruiden in doorzichtig papier met mierikswortel en gedroogde tomaat, gevolgd door een bouillon van koolrabi met olie van douglasspar. De volgende gangen zijn net zo indrukwekkend van beeld maar helemaal van smaak! Zonnewortel met geitenboter en zonnebloempitten, shisoblad met pompoen, puntradijs in een bloem gesneden met zwarte walnotenolie geitenmelk en gepekelde rettich, in één woord ongelooflijk. De volgende kunstwerkjes uit de keuken; Tempeh van quinoa gelakt met een barbecue saus van donkerbier, geserveerd met een puree van galapeño en zoete aardappel(voortreffelijk!!) Op eikenhout gegroeide paddestoel als biefstuk gebakken met kruiden erover uit Simon en Garfunkel’s (parsley sage rosemary and thyme), puree van gebarbecued wortel. En dan het dessert; Deze mensen uit de keuken hebben er 10 jaar over gedaan om van gort chocolade mousse te maken en het was het wachten waard. Wat een ongelooflijke mooie smaak van “chocola” pruimen en room( petje af) Als kers/biet op de taart kregen we als “pepermuntjes “ twee stukjes rode biet met zoethoutpoeder wat hetzelfde smaakte als twee dropjes. Dank jullie wel voor de ongelooflijk mooie en heerlijke avond in jullie restaurant. We komen zeker nog een derde keer terug!
Carlien van de Laak
grade grade grade grade
Top restaurant! Goede kwaliteit, fijne sfeer. Nagenoeg plantaardig met veel gebruik van het lokale voedselbos en andere lokale producten. Beste restaurant van Nijmegen.

Beoordelingen

5
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.