menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

de zakelijkewebsite

location_on Elandstraat 92, Rotterdam
grade 5 beoordelingen
web https://www.dezakelijkewebsite.nl/

Reviews

Jos Mosmans
grade grade grade grade
De Zakelijke Website is onderscheidend. Medewerkers zijn en blijven betrokken bij de opdrachtgever ook nadat de website live is gegaan. Er wordt meegedacht met de klant in welke oplossing mogelijk zijn om de te ontwerpen website aantrekkelijk en geschikt te maken voor het doel waarvoor de website nodig is. Beveiliging van website en mail zijn op orde en afspraken over onderhoud / updaten van de website worden nagekomen.
Open Maatwerk
grade grade grade grade
Marco, en zijn team, heeft zich geprofileerd als een volwaardige, behulpzame en actief corrigerende partner bij het opzetten en onderhouden van onze website. We hebben van veel dingen verstand, maar deze materie beheersen wij niet en geven dat graag uit handen bij een betrouwbare partij: de Zakelijke Website.
Artjan van Horssen
grade grade grade grade
Voor de ontwikkeling van een API koppeling met Carerix benaderd door de Zakelijke website. Een goede samenwerking waarbij de klant centraal stond en er gezamenlijk een mooi resultaat is geleverd met een tevreden klant.
David Schell
grade grade grade grade
Ja goed ervaringen mee, een tevreden klant!
Koelewijn Bestratingen
grade grade grade grade
Al enkele jaren laten wij de website bouwen, beheren en optimaliseren door De Zakelijke Website. Ga zo door. Wij ervaren het gemak en de kwaliteit elke maand weer.

Beoordelingen

5
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.