menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Easydesigners

location_on Ter Steeghe Ring 85,
grade 5 beoordelingen
web https://www.easydesigners.nl/

Reviews

Joyce Maagdelijn
grade grade grade grade
Bij deze wil ik iedereen laten weten dat ik de samenwerking met Easydesigners als zeer prettig heb ervaren. Ze weten waar ze over praten en geven altijd een open en eerlijk antwoord. Voorheen hebben wij met meerdere partijen gewerkt waar van alles belooft werd.. helaas zonder enig resultaat. Jeffrey heeft voor ons een super mooie website neergezet. Ook zijn wij helemaal tevreden met de SEO. Eerlijk gezegd hadden wij niet verwacht om in zo korte tijd, hoog te scoren in Google. Voor iedereen die een eerlijke partij zoekt met de juiste kennis is Easydesigners een aanrader. Bij deze 5 sterren!
Auto Airco Service 2 Go
grade grade grade grade
Voor ons airco bedrijf zochten wij naar een nieuwe verfrissende website. Wij zijn uitgekomen bij Easydesigners. Wij zijn hier zeer netjes en vakkundig geholpen. De website is veel overzichtelijker en de klanten kunnen nu online een afspraak maken. Ook heeft easydesigners voor ons de Google advertenties opgezet. De omzet is hierdoor met 60% gestegen vergeleken met vorig jaar! Super bedankt mannen!
Mario
grade grade grade grade
Nadat wij met verschillende partijen contact hebben gehad om een website te laten maken, hebben we voor Easydesigners gekozen. De service van dit bedrijf sprak ons aan. Ze luisteren goed, denken mee, komen met ideeën en zijn professioneel in wat ze doen. We zijn blij dat we voor easydesigners gekozen hebben!
Anouck van der Hoven
grade grade grade grade
In tegenstelling tot andere webdesigners luisteren deze heren tenminste wel echt naar de klant. Na een slechte ervaring met een ander webdesign bureau zijn wij uiteindelijk bij easydesigners uitgekomen. Vanaf het moment van kennismaking hadden wij al meteen het gevoel dat het hier goed zit en dat er ook echt geluisterd wordt naar de wensen. Wij zijn enorm blij met het eindresultaat en raden jullie zeker aan!
Glenn Timmermans
grade grade grade grade
Ik kan iedereen Easydesigners aanraden! Jeffrey denkt goed mee en weet alle in's en out's van Wordpress. Ook denkt Jeffrey goed mee en is hij een pro op het gebied van SEO. Zo heeft hij meerdere van onze webshops op de eerste pagina van Google gekregen waardoor onze conversies verdubbelt zijn. Blijf zo doorgaan !

Beoordelingen

5
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.