menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Freshheads

location_on Wilhelminapark 21, Tilburg
grade 5 beoordelingen
web https://www.freshheads.com/

Reviews

Erik de Rooij
grade grade grade grade
Oplossingen en diensten die helpen om schade te voorkomen en helpen om slimmer, comfortabeler en veiliger te wonen. Experimenteren, prototypen en valideren nemen daarbij een belangrijke plaats in. Interpolis werkt hier samen met Freshheads in 'embedded' innovatieteams. Samen bedenken, valideren en ontwikkelen ze slimme oplossingen voor in en rondom het huis. Een groen (sedum) dak is zo'n oplossing. Interpolis wil zoveel mogelijk platte daken in Nederland groen maken om de buurt gezond te maken en schade door water en UV-straling te voorkomen. Genomineerd Dutch Design Awards 2019. Tentoonstelling 'Veem-gebouw' stripe-S Eindhoven.
Dennis Overbeek
grade grade grade grade
Als klant van Freshheads kan ik deze development partij absoluut aanraden. Gedreven professionals die weten wat er voor nodig is om binnen strakke deadlines topkwaliteit te leveren. Team Ground Control is where you lift off if you want to land a #1 website!
Didier Kerckhoff
grade grade grade grade
Goede, professionele partij die de tijd neemt en ook strategisch meedenkt.
Paul Lammertsma
grade grade grade grade
Georganiseerde en bekwame webontwikkelaars die de scrum-methodiek nauwgezet volgen. Ik werk nu al enkele jaren met ze samen en ben blij dat ik ze als partners heb.
Maarten Siersema
grade grade grade grade
Geweldig innovatiegedreven bureau.

Beoordelingen

5
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.