menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Gillz

location_on Raoul Wallenbergplein 29A,
grade 4.2 beoordelingen
web https://www.gillz.nl/

Reviews

Alexander Wallaard
grade grade grade grade
ICT bedrijf met zeer ondeskundige stagiair werving. 2/3 jaar geleden in het eerste jaar van mijn opleiding had ik hier gesolliciteerd en kwam ik op gesprek ze vroegen of ik de kennis had van frameworks zoals angular, deze kennis leerde ik in het einde van mijn 2de leerjaar en in het begin van mijn 3de leerjaar, als ze goed nadachten bij het sollicitatie selectie konden ze weten dat iemand die met 5 maanden front-end ervaring niet over deze kennis beschikt, ze hebben kostbare tijd van mijn leven in de prullenbak gegooid. Ik had deze review al eens eerder geplaatst maar toen dreigde ze bij mijn school, ik heb nu al een tijdje mijn diploma en ik loop hier dus geen risico , Het punt wat ik probeer te maken is dat je hier beter niet als eerste jaars van een ICT gerelateerde opleiding kan solliciteren.. 'TENZIJ' je een die hard programmeur bent die voor je huidige opleiding angular projecten heb gereliseerd met aardig wat componenten en service's.
Mark van der Panne
grade grade grade grade
Prima service, aardige mensen
Daniel S
grade grade grade grade
Apps, bedrijfsapplicaties, marketing automation alles om van elk bedrijf een IT-bedrijf te maken. Top!
Richard van Zundert
grade grade grade grade
Het niveau van kennis en kunde bij Gillz is hoog. Ze hebben actief meegedacht in de ontwikkeling van mijn applicatie. Hun ervaring kwam goed van pas en hierdoor heb ik een goede app kunnen laten ontwikkelen. Het is fijn om met het team van Gillz samen te werken. De ontwikkeling ging sneller dan ik verwacht had.
Arjan Griffioen
grade grade grade grade
Super om mee samen te werken. Bij veel van mijn klanten schakel ik Gillz in bij technische vraagstukken. Ze denken goed mee, komen met slimme oplossingen en leveren snel. Aanrader dus!

Beoordelingen

4.2
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.