menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Glamorousgoat

location_on ,
grade 4.8 beoordelingen
web https://www.glamorousgoat.nl

Reviews

David Petersen
grade grade grade grade
Glamorous Goat is een erg professioneel bedrijf, met de juiste persoonlijkheid naar hun klanten toe. Hugo (eigenaar) heeft mij geadviseerd in alle facetten die belangrijk zijn bij het ontwikkelen van een app. Uiteindelijk was ik nu niet in de gelegenheid om mijn plan in uitvoering te brengen, maar ook dan blijft Glamourous Goat professioneel en wensen zij je het allerbeste toe. In de toekomst weet ik zeker bij wie ik aanklop!
Kayleigh Goossens
grade grade grade grade
Top bedrijf wat met je meedenkt maar vooral niet standaard mee denkt en je uit je comfortzone trekt. De naam is ook echt briljant ;)!
NedZink
grade grade grade grade
We hebben een eerste App ontwikkeld samen met Hugo van Glamorous Goat. Dit was een interessant, leuk en vlot proces dat tot een mooi eindresultaat heeft geleid. Een aanrader!!
Roeland Pluijm
grade grade grade grade
Tribes en Goates, is een goede combinatie
Joàn Harms
grade grade grade grade
Glamorous Goat heeft voor Bureau Klantzicht naar volle tevredenheid een aantal technische aanpassingen aan haar website doorgevoerd. Hugo onderscheidt zich in positieve zin in zijn vakgebied. Hij is opbouwend kritisch, richt zich enkel op relevante zaken, communiceert transparant en levert conform afspraak. Zonder twijfel aan te bevelen.

Beoordelingen

4.8
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.