menu
Home chevron_right laravel

Laravel applicatie laten maken

  • check_circle Meer dan 2110+ websites gebouwd
  • check_circle Meer dan 100.000 zoekwoorden in Google!
  • check_circle Binnen 5 werkdagen on-air
Laravel applicatie laten maken

Het geheim van het Laravel framework

Laravel is een gratis, open-source PHP-webframework, gemaakt door Taylor Otwell en bedoeld voor de ontwikkeling van webapplicaties volgens het architecturale patroon van model-view-controller (MVC) en gebaseerd op Symfony. Enkele van de kenmerken van Laravel zijn een modulair verpakkingssysteem met een toegewijde afhankelijkheidsbeheerder, verschillende manieren om toegang te krijgen tot relationele databases, hulpprogramma's die helpen bij de implementatie en het onderhoud van applicaties.  De broncode van Laravel wordt gehost op GitHub en is gelicentieerd onder de voorwaarden van de MIT-licentie. 

Gratis offerte aanvragen

Lees onze Privacy Policy en Algemene Voorwarden

Vind bedrijven in de buurt

Stel uw vraag

Veelgestelde vragen

  • Het salaris van een beginnende PHP Developer ligt rond de 2500 euro. Dit salaris kan oplopen tot een maximum van ongeveer 4500 euro.

  • Laravel wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen van aangepaste web-apps met behulp van PHP. Het is een webframework dat veel dingen afhandelt die vervelend zijn om zelf te bouwen, zoals routering, HTML-templating en authenticatie.

  • Ja! Laravel kent een perfecte front-end basis met o.a. Bootstrap, React en/of Vue. Laravel gebruikt standaard NPM om beide frontend-pakketten te installeren.

  • Dat is natuurlijk lastig snel uit te leggen. Kort gezegd gebruikt Laravel een ontwerppatroon genaamd Model-View-Controller of in het kort: MVC. De "Model" vertegenwoordigt de vorm van de gegevens waarop de toepassing werkt. Als je een tabel met gebruikers hebt, elk met een lijst met berichten die ze hebben gemaakt, dan is de gebruiker jouw model.

Offerte aanvragen