menu
home chevron_right
Diensten
chevron_right laravel chevron_right Nijmegen

Laravel developers in Nijmegen

Wat voor website wil je laten maken?

Altijd de beste prijs

Alleen de beste bedrijven

Ieder project verzekerd

Laravel developers in Nijmegen

Ben je op zoek naar ervaren professionals? Op deze pagina vind je alle geselecteerde developers in Nijmegen die klaar staan om je verder te helpen!

Laravel developers in Nijmegen

In Nijmegen vind je geschikte Laravel developers voor je volgende project. Het schrijven van betrouwbare software vereist specialistische kennis. Onze Laravel developers geven precies aan waarin zij zijn gespecialiseerd. Dit helpt jou bij het kiezen van een passend bedrijf.

De kosten van het inhuren van een Laravel bedrijf zijn afhankelijk van de omvang van het project en de functionaliteiten die jij in gedachten hebt. Voorbeelden van enkele toepassingen zijn:

 • je klantgegevens bewaren en inzetten voor slimme marketing toepassingen
 • je wil bedrijfsprocessen optimaliseren, uren beter registreren en facturen tijdig de deur uit doen.
 • je wil samen met je collega’s werken vanuit een enkel platform dat speciaal op maat is ingericht

In Nijmegen hebben wij 27 goede Laravel developers gevonden. De developers in Nijmegen hebben een gemiddelde score van een 8.8. Welk bedrijf je ook kiest, je maakt altijd de juiste keuze.

Over de stad Nijmegen

Nijmegen is een stad in het Oosten van Nederland. De gemeente Nijmegen kent op dit moment ruim 177.000 inwoners en telt in totaal 14.745 bedrijven waarvan 4.795 bedrijven in de zakelijke dienstverlening actief zijn. Nijmegen scoort goed op opleidingsniveau. Ruim 43% van de Nijmeegse bevolking is hoogopgeleid wat het aanbod van kwalitatief personeel ten goede komt. Met de Stadsschouwburg, Doornroosje en de Letterentafel bruist de stad van creativiteit. 

Nijmegen trekt al jaren veel publiek op een van haar grote evenementen. Met natuurlijk op nummer 1 de grootste Nijmeegse vierdaagse en daarbij horende vierdaagsefeesten. Niet alleen de vierdaagse trekt veel bekijks. Ook de betavierenrace, de zevenheuvelenloop en de marikenloop zorgen elk jaar voor veel aandacht voor de stad. Maar ook trekken de veelal grote evenementen in het Goffertpark al jaren een groot publiek. Deze evenementen zorgen ervoor dat veel bedrijven actief zijn om deze evenementen onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

Hoe Upper werkt

Plaats een opdracht

Vertel ons wat je nodig hebt. Geef zo veel mogelijk details op, maar maak je geen zorgen om het perfect te krijgen.

Ervaren bedrijven melding zich aan

Ontvang binnen 24 uur gekwalificeerde voorstellen en ontmoet de bedrijven waar je enthousiast over bent.

Werk gemakkelijk samen

Gebruik Workwithupper om te chatten, afspraken te maken en de voortgang van projecten bij te houden.

Vereenvoudigd betalen

Ontvang facturen en voer betalingen uit via een beveiligd netwerk. Betaal alleen voor werk waarover je tevreden bent.

Veelgestelde vragen

 • Wat verdient een Laravel developer?

  add_circle_outline

  Het salaris van een beginnende PHP Developer ligt rond de 2500 euro. Dit salaris kan oplopen tot een maximum van ongeveer 4500 euro.

 • Waar wordt Laravel voor gebruikt?

  add_circle_outline

  Laravel wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen van aangepaste web-apps met behulp van PHP. Het is een webframework dat veel dingen afhandelt die vervelend zijn om zelf te bouwen, zoals routering, HTML-templating en authenticatie.

 • Is Laravel geschikt voor zowel front -als backend?

  add_circle_outline

  Ja! Laravel kent een perfecte front-end basis met o.a. Bootstrap, React en/of Vue. Laravel gebruikt standaard NPM om beide frontend-pakketten te installeren.

 • Hoe werkt Laravel precies?

  add_circle_outline

  Dat is natuurlijk lastig snel uit te leggen. Kort gezegd gebruikt Laravel een ontwerppatroon genaamd Model-View-Controller of in het kort: MVC. De "Model" vertegenwoordigt de vorm van de gegevens waarop de toepassing werkt. Als je een tabel met gebruikers hebt, elk met een lijst met berichten die ze hebben gemaakt, dan is de gebruiker jouw model.

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.