menu
home chevron_right
Diensten
chevron_right laravel chevron_right S Hertogenbosch

Laravel bedrijven in S Hertogenbosch

Maak een keuze:

Altijd de beste prijs

Alleen de beste bedrijven

Ieder project verzekerd

Over de stad S Hertogenbosch

‘s Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd is een stad in Noord Brabant. ‘s Hertogenbosch heeft op dit moment meer dan 155.000 inwoners en er zijn net meer dan 18.000 bedrijven actief. De meeste bedrijven zijn actief in de Cultuur Recreatie sector. Maar ook in de zakelijke dienstverlening zijn er veel bedrijven in de regio actief. Met de Verkadefabriek trekt ‘s Hertogenbosch veel creativiteit naar de Boschdijkstraat in het centrum van de stad. Naast de Verkadefabriek is de De Gruyterfabriek het centrum voor creativiteit. De Gruyterfabriek is de thuisbasis voor meer dan 200 bedrijven. Variërend van software ontwikkelaars tot kunstenaars. Iedereen komt samen in de creatieve hotspot van de stad.

Laravel bedrijven in S Hertogenbosch

In S Hertogenbosch vind je geschikte Laravel developers voor je volgende project. Het schrijven van betrouwbare software vereist specialistische kennis. Onze Laravel developers geven precies aan waarin zij zijn gespecialiseerd. Dit helpt jou bij het kiezen van een passend bedrijf.

De kosten van het inhuren van een Laravel bedrijf zijn afhankelijk van de omvang van het project en de functionaliteiten die jij in gedachten hebt. Voorbeelden van enkele toepassingen zijn:

 • je klantgegevens bewaren en inzetten voor slimme marketing toepassingen
 • je wil bedrijfsprocessen optimaliseren, uren beter registreren en facturen tijdig de deur uit doen.
 • je wil samen met je collega’s werken vanuit een enkel platform dat speciaal op maat is ingericht

In S Hertogenbosch hebben wij 27 goede Laravel developers gevonden. De developers in S Hertogenbosch hebben een gemiddelde score van een 8.8. Welk bedrijf je ook kiest, je maakt altijd de juiste keuze.

Ben je op zoek naar ervaren professionals? Op deze pagina vind je alle geselecteerde developers in S Hertogenbosch die klaar staan om je verder te helpen!

Hoe Upper werkt

Plaats een opdracht

Vertel ons wat je nodig hebt. Geef zo veel mogelijk details op, maar maak je geen zorgen om het perfect te krijgen.

Ervaren bedrijven melding zich aan

Ontvang binnen 24 uur gekwalificeerde voorstellen en ontmoet de bedrijven waar je enthousiast over bent.

Werk gemakkelijk samen

Gebruik Workwithupper om te chatten, afspraken te maken en de voortgang van projecten bij te houden.

Vereenvoudigd betalen

Ontvang facturen en voer betalingen uit via een beveiligd netwerk. Betaal alleen voor werk waarover je tevreden bent.

Veelgestelde vragen

 • Wat verdient een Laravel developer?

  add_circle_outline

  Het salaris van een beginnende PHP Developer ligt rond de 2500 euro. Dit salaris kan oplopen tot een maximum van ongeveer 4500 euro.

 • Waar wordt Laravel voor gebruikt?

  add_circle_outline

  Laravel wordt voornamelijk gebruikt voor het bouwen van aangepaste web-apps met behulp van PHP. Het is een webframework dat veel dingen afhandelt die vervelend zijn om zelf te bouwen, zoals routering, HTML-templating en authenticatie.

 • Is Laravel geschikt voor zowel front -als backend?

  add_circle_outline

  Ja! Laravel kent een perfecte front-end basis met o.a. Bootstrap, React en/of Vue. Laravel gebruikt standaard NPM om beide frontend-pakketten te installeren.

 • Hoe werkt Laravel precies?

  add_circle_outline

  Dat is natuurlijk lastig snel uit te leggen. Kort gezegd gebruikt Laravel een ontwerppatroon genaamd Model-View-Controller of in het kort: MVC. De "Model" vertegenwoordigt de vorm van de gegevens waarop de toepassing werkt. Als je een tabel met gebruikers hebt, elk met een lijst met berichten die ze hebben gemaakt, dan is de gebruiker jouw model.

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.