menu
home chevron_right
Diensten
chevron_right magento chevron_right Nijmegen

Magento bedrijven in Nijmegen

Maak een keuze:

Altijd de beste prijs

Alleen de beste bedrijven

Ieder project verzekerd

Over de stad Nijmegen

Nijmegen is een stad in het Oosten van Nederland. De gemeente Nijmegen kent op dit moment ruim 177.000 inwoners en telt in totaal 14.745 bedrijven waarvan 4.795 bedrijven in de zakelijke dienstverlening actief zijn. Nijmegen scoort goed op opleidingsniveau. Ruim 43% van de Nijmeegse bevolking is hoogopgeleid wat het aanbod van kwalitatief personeel ten goede komt. Met de Stadsschouwburg, Doornroosje en de Letterentafel bruist de stad van creativiteit. 

Nijmegen trekt al jaren veel publiek op een van haar grote evenementen. Met natuurlijk op nummer 1 de grootste Nijmeegse vierdaagse en daarbij horende vierdaagsefeesten. Niet alleen de vierdaagse trekt veel bekijks. Ook de betavierenrace, de zevenheuvelenloop en de marikenloop zorgen elk jaar voor veel aandacht voor de stad. Maar ook trekken de veelal grote evenementen in het Goffertpark al jaren een groot publiek. Deze evenementen zorgen ervoor dat veel bedrijven actief zijn om deze evenementen onder de aandacht te brengen van het grote publiek.

Magento bedrijven in Nijmegen

In Nijmegen vind je geschikte Magento developers voor je volgende project. Het schrijven van betrouwbare software vereist specialistische kennis. Onze Magento developers geven precies aan waarin zij zijn gespecialiseerd. Dit helpt jou bij het kiezen van een passend bedrijf.

De kosten van het inhuren van een Magento bedrijf zijn afhankelijk van de omvang van het project en de functionaliteiten die jij in gedachten hebt. Voorbeelden van enkele toepassingen zijn:

 • je klantgegevens bewaren en inzetten voor slimme marketing toepassingen
 • je wil bedrijfsprocessen optimaliseren, uren beter registreren en facturen tijdig de deur uit doen.
 • je wil samen met je collega’s werken vanuit een enkel platform dat speciaal op maat is ingericht

In Nijmegen hebben wij 27 goede Magento developers gevonden. De developers in Nijmegen hebben een gemiddelde score van een 8.8. Welk bedrijf je ook kiest, je maakt altijd de juiste keuze.

Ben je op zoek naar ervaren professionals? Op deze pagina vind je alle geselecteerde developers in Nijmegen die klaar staan om je verder te helpen!

Hoe Upper werkt

Plaats een opdracht

Vertel ons wat je nodig hebt. Geef zo veel mogelijk details op, maar maak je geen zorgen om het perfect te krijgen.

Ervaren bedrijven melding zich aan

Ontvang binnen 24 uur gekwalificeerde voorstellen en ontmoet de bedrijven waar je enthousiast over bent.

Werk gemakkelijk samen

Gebruik Workwithupper om te chatten, afspraken te maken en de voortgang van projecten bij te houden.

Vereenvoudigd betalen

Ontvang facturen en voer betalingen uit via een beveiligd netwerk. Betaal alleen voor werk waarover je tevreden bent.

Veelgestelde vragen

 • Hoeveel kost een Magento (2) website?

  add_circle_outline

  Je vraagt je af wat een eventueel Magento project je gaat kosten. Voor de kleinste projecten ligt de basisprijs rond de €20.000,-. Afhankelijk van je wensen loopt dit bedrag snel op. De gemiddelde Magento website is continu in ontwikkeling. Het totale prijskaartje is in dit geval lastig te bepalen.

 • Is Magento onderdeel van de Adobe Experience Cloud

  add_circle_outline

  Ja! Dat klopt. Adobe doet zijn best om alle marketing en development tools dicht bij elkaar te houden. Zo zorgen ze voor een prettige gebruikerservaring en een complete ervaring. Het is het overwegen waard wanneer je al enkele Adobe producten afneemt, om ook te kiezen voor het Magento platform voor je webshop.

 • Welke functies zitten er allemaal in Magento?

  add_circle_outline

  Door zijn uitgebreide functies, variërend van marketing, SEO, sitebeheer, analyse, enz. laat Magento de concurrentie al een geruime tijd achterwegen. Doordat ze zo'n compleet aanbod hebben voldoet het Magento-platform aan bijna alle eisen van online verkopers.

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.