menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

NewFive

location_on Dommer van Poldersveldtweg 12, Nijmegen
grade 5 beoordelingen
web http://newfive.nl/

Reviews

Rik van Loon
grade grade grade grade
Na maanden te hebben geworsteld met verschillende partijen zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij NewFive. We hebben een afspraak met Jordy ingepland en binnen enkele dagen zat hij bij mij ons aan tafel en hebben we alle wensen en mogelijkheden samen doorgenomen. Het viel gelijk op dat Jordy echt heel veel (al niet alles) weet op het gebied van webshops. Echt een verademing om mee te werken! Na meer dan 3 uur gesproken te hebben is Jordy aan de slag gegaan met een digitaal ontwerp. Hierna hebben we alles samen doorgenomen, aangepast waar nodig en Newfive is begonnen met bouwen. En snel ook! Binnen enkele weken stond onze nieuwe volledige webshop online. Er zitten functies in verwerkt waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden. Als we vragen hebben worden ze binnen een uur beantwoord en Jordy blijft constant adviseren over dingen die beter kunnen. Newfive is echt een MEGA AANRADER!? Jordy nogmaals bedankt voor je hulp! ????
tech delivery
grade grade grade grade
Als je op zoek bent naar een echt professioneel developer , die jou projecten realisseerd en plus snel responsive is en levert ,raad ik newfive ten zeerste aan !
Lotte Meijlis
grade grade grade grade
Jordy staat je netjes te woord en geeft je waardevolle tips. Zeker een aanrader!
Angenendt Machines voor Groen & Bos
grade grade grade grade
Jordy van New Five heeft ons super geholpen met het bouwen van onze nieuwe Shopify shop. Persoonlijke benadering en een snelle reactie op alle vragen! Fijne samenwerking!
Wood Steel (Erik D.)
grade grade grade grade
Altijd fijn samenwerken met Newfive, aanrader!

Beoordelingen

5
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.