menu

Over ons

Software en IT projecten zijn complex, abstract en overweldigend. Iedereen kent de verhalen waarin de overheid weer eens met miljoenen heeft gesmeten en het project volledig is mislukt. Dit is niet voor niks. Een gebrek aan ervaring, begeleiding en een duidelijk planning zorgen gegarandeerd voor falende projecten.

Wij van Upper hebben het doel om opdrachtgevers te helpen met het vinden van geschikte kandidaten. Dit doen wij door projectvereisten in kaart te brengen en voor te leggen aan ervaren bedrijven of freelancers.

We selecteren en sorteren onze kandidaten op expertise, ervaring en online reviews om zeker te zijn dat het project deskundig en professioneel wordt uitgevoerd. Zo verkleinen we de kans op falende projecten en beschermen het budget van onze opdrachtgevers.

Wij zijn Upper

person

Upper voor opdrachtgevers

Ben je als opdrachtgever op zoek naar specialistische bedrijven of ervaren freelancers voor een technisch project? Wij helpen je bij het selecteren van het juiste bedrijf. Dit doen wij door te kijken naar de ervaring en expertise van het bedrijf. Ook kan het zijn dat een freelancers beter bij het project past. In dit geval kijken we naar dan 50 factoren voordat we de juiste kandidaten aan je voorstellen.

business

Upper voor bedrijven

Heb jij een team aan speclaisten klaar zitten voor een volgend project? Via Upper kom je in contact met opdrachtgevers die op zoek zijn naar ervaren professionals. Ontvang nieuwe opdrachten direct in je mailbox en contacteer de opdrachtgever om te vertellen dat jullie klaar staan voor de opdracht.

laptop_mac

Upper voor freelancers

Ben jij freelancer en verwacht je binnenkort tijd te hebben? Via Upper kom je in contact met opdrachtgevers die klaar staan om ervaren freelancers zoals jij in te huren. Ontvang nieuwe opdrachten direct in je mailbox en contacteer de opdrachtgever zodra het jou uit komt.

Contactpersonen

Dennis | Software Developer

Dennis is de bedenker en tevens bouwer van workwithupper.nl. Hij bouwt al jaren aan toffe website en applpicaties en heeft zich sinds enkele maanden volledig gericht op het blij maken van klanten van Upper. Heb je een technische vraag?

Contact hem via 06 836 755 96 of dennis@workwithupper.nl.

Sanne | Office Manager

Er wil niemand zo graag mensen helpen als Sanne dat wil. Sanne is letterlijk een alleskunner en is in staat al je vragen te beantwoorden. Trouwens. Voor de technische vragen moet je toch echt bij Dennis zijn. Verder echt alles!

Contact Sanne via sanne@workwithupper.nl

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.