menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Redkiwi

location_on Dunantstraat 8, Rotterdam
grade 4.4 beoordelingen
web https://www.redkiwi.nl/

Reviews

Marije Hulzebosch
grade grade grade grade
Redkiwi denkt mee en heeft een goed professioneel team in huis. Samen met hen is het gelukt om een zeer complexe webshop (een maatwerk configurator die een etiket van A tot Z kan samenstellen, koppeling met een externe editor, tot het aanslingeren van onze drukpersen) neer te zetten. Een shop waar onze klanten ontzettend blij mee zijn. Met Redkiwi werken we nauw samen en ze proberen je echt naar een hoger niveau te tillen. Zeker een aanrader!
Marloes Hoonhout
grade grade grade grade
Ik ben bij Redkiwi begonnen als (afstudeer)stagiaire, maar heb nooit het gevoel gehad dat ik een stagiaire was; vanaf dag één was ik echt part of the team. Dit komt door de informele sfeer binnen het bedrijf, het toffe werk, maar ook zeker door de leuke Kiwi's! Dit gevoel was gelukkig wederzijds én ben ik nu aan het werk als UX designer bij Redkiwi. Elke dag is leuk & uitdagend vanwege de uiteenlopende leuke klanten.
Fleur Kolk
grade grade grade grade
Helaas kan ik geen positief verhaal schrijven over Red Kiwi. Voor een klant heb ik dit bedrijf gekozen voor het bouwen van een nieuwe website. Het begon met een heel goed gevoel, maar helaas is het heel teleurstellend geëindigd. Er werd slecht geluisterd naar onze wensen en we hebben duidelijk gemaakt wat ons budget was voor alles en dat is in een nachtmerrie geëindigd. We werden binnengehaald met een redelijke prijs, maar achteraf bleek dat deze persoon te lui was geweest om een werkelijke inschatting te maken van de omvang en kosten van de website. Dit terwijl ik een volledig overzicht had gemaakt van alles wat wij in de site wensten. Het is altijd een kwestie van smaak, maar het ontwerp waar ze uiteindelijk mee kwamen liet veel te wensen over en uiteindelijk hebben we een groot deel van de website met een andere ontwerper ontworpen. De benadering was te minimalistisch en wij geloven meer in het gemak van de bezoeker van de site, om zo snel mogelijk te komen naar waar je naar op zoek bent. Dit is een verschil van insteek, waar wij het duidelijk niet over eens konden worden. Er is verder weinig rekening gehouden met SEO. Bij het gemaakte ontwerp was hoe het eruit zag belangrijker dan de reeds opgebouwde SEO van de oude website. Ook was de website slordig aangeleverd met veel dingen die niet werkten zoals het was afgesproken. Wij zijn geen makkelijk klant doordat we heel goed weten wat we wel en niet willen. Red Kiwi was dan ook geen goede match voor ons omdat ze totaal niet flexibel zijn ten opzichte van de wensen van de klant. Ze willen graag doen wat ze willen doen en hebben het gevoel hier een expert in te zijn. Positief waren we wel over de projectleider, deze was goed bereikbaar voor ons. Helaas moest ze aan het einde van elk gesprek zeggen dat ze moest checken of dit binnen het budget paste, waardoor je heel erg het gevoel krijgt als klant dat elke vraag een prijskaartje heeft. Ik zou Red Kiwi persoonlijk niet aanraden. Het is voor mij de grootste teleurstelling in een werkrelatie geweest die ik ooit heb beleefd. We zijn uiteindelijk uitgekomen op 2 sterren omdat er enkele goede ideeën zijn geweest die we uiteindelijk hebben gebruikt en omdat de communicatie met de projectleider wel goed verliep, maar als er halve sterren waren geweest dan was ik niet boven de 1,5 uitgekomen.
Sam van der Wagen
grade grade grade grade
Fantastisch websitebureau uit Rotterdam
Wout den Buurman
grade grade grade grade
Geen review tekst beschikbaar

Beoordelingen

4.4
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.