menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Truelime

location_on Hoge Mosten 8, Breda
grade 3.8 beoordelingen
web https://www.truelime.nl/

Reviews

Regina Schrage
grade grade grade grade
Ik werk al ruim 5 jaar bij TrueLime en ga met veel plezier naar mijn werk. Ik vind een goede werksfeer zonder 'gekonkel' belangrijk. Er is veel mogelijk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zonder dat ik uitgebreid moet beargumenteren waarom ik een bepaalde training wil volgen. TrueLime is een platte organisatie met een open, informele sfeer waar je je ideeën kunt opperen en je mening mag geven, waar veel initiatieven worden genomen om kennis te delen en gezellige dingen te doen en waar je gewoon jezelf mag zijn. We hebben een mooi klantenportfolio, waaronder Bovag, BDO, Maandag, FNV, Visio, Gemeente Rotterdam, RadboudUMC, Van Gogh Museum... Om trots op te zijn! En heus niet alles is perfect, de organisatie groeit en dat brengt uitdagingen met zich mee. Maar dat is toch ook juist leuk!
Leroy
grade grade grade grade
ik wil even reageren op de review van 'Degatzoniac'. Ik werk al een aantal jaar op dit bedrijventerrein, en het is een beetje vreemd om te zeggen dat een pand de rust verstoort. De bedrijven die hier zitten zijn veelal niet eigenaar van de panden, en als er onrust is kan het elk van de bedrijven zijn, je kunt niet direct een vinger wijzen naar 'dat pand'. Verder heb ik zelf hier nog nooit rommel op het terrein of er omheen gezien. Terwijl ik er dagelijks kom. Intussen werk ik zelf bij Truelime na enkele jaren bij een van de buren, en wat besproken word tijdens lunchwandelingen bij mooi weer is echt geen weerspiegeling van de werkzaamheden. Dat zijn veelal prive gesprekken. Therapie-bijeenkomsten of iets vergelijkbaars vinden in geen geval hier plaats. Ik vraag me dan ook ten zeerste af waar een dergelijke 'review' op gemotiveerd is. Ik zelf vind het namelijk een eerlijk en fijn bedrijf wat met de klanten mee denkt, ongeacht van of het wel of niet goed is voor de centen, en zich tegelijkertijd sterk inzet voor de medewerkers. Niets dan lof, en mooi om te zien dat men altijd open staat voor dialoog bij TrueLime.
Jeffrey Aarts
grade grade grade grade
Het pand van TrueLime liggende aan de waterdonken verstoren de rust van het omlegen natuurgebied. Rondom het pand licht ook veel overbodige rotzooi, en ik begrijp niet dat mensen daar veilig kunnen werken. Ook heb ik werknemers daar ook veel horen praten over wat lijken op therapie bijeenkomsten.
Janneman96
grade grade grade grade
Prima softwarebedrijf voor marketing- en informatiewebsites. Werkt met een cms dat het de gebruiker makkelijk maakt om content aan te passen op de website.
Rolf Alberts
grade grade grade grade
Fijne mensen

Beoordelingen

3.8
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.