menu
chevron_left Terug naar overzicht
chevron_right
chevron_right

Vormkracht10

location_on Sint Annastraat 172, Nijmegen
grade 4.8 beoordelingen
web https://vormkracht10.nl/

Reviews

Ad van Vliet
grade grade grade grade
Vakkundige, toffe mensen ?
Carlos van Vorst
grade grade grade grade
Geweldig team van vriendelijke, creatieve en kundige webdesigners die proactief meedenken en suggesties doen. Wat ik gedurende de 5 jaar dat ik, als Marketing & Business Development Manager, al met Vormkracht10 samenwerk bovenal waardeer, is hun servicegerichtheid: vlot, professioneel en toch laagdrempelig. Ik kan Vormkracht10 aan eenieder aanbevelen vanwege de eigentijdse up-to-date vertaalslag naar wat het internet en social media verlangen, zowel bekeken vanuit het perspectief van de opdrachtgever als ook de doelgroep. Bij Vormkracht10 ‘verstaan’ ze wat je bedoelt en wordt stijlvol en functioneel maatwerk geleverd tegen toegankelijke condities. Kortom een fijn team om regelmatig mee te sparren!
Annemiek Melchers
grade grade grade grade
Vanaf de start op de Berg en Dalseweg al samengewerkt met Mark en Rob. Toen al ambitieus en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen bedrijf. Fijn om mee samen te werken. Betrokken, correct, gedreven, enthousiast en zeer klantvriendelijk. Keep up the good work guys!
Ilse Hoogsteen
grade grade grade grade
Mooie visuals, goede opbouw, denken altijd mee. Maken websites en applicaties van de toekomst.
André van Oosten
grade grade grade grade
Al meer dan vijf jaar naar volle tevredenheid klant bij Vormkracht10. Hippe vogels, deskundige adviezen. Precies wat je verwacht van een groeiend webdesign/development-bureau. Korte lijnen ook als er wat is en verder geen gedoe. Fijn hoor

Beoordelingen

4.8
grade grade grade grade grade
5 beoordelingen

Heb je vragen?

Twijfel niet om ons te contacteren. We helpen je graag verder.