mark_email_unread
search

Website laten maken?

Ben je op zoek naar een bedrijf om je website te laten maken? Op deze pagina vind je alle bedrijven die klaar staan om jouw nieuwe website te realiseren.

Een nieuwe website laten maken

Om je de juiste keuze te laten maken leggen we eenvoudig uit wat belangrijke zaken zijn bij het maken van een website. We vertellen waar je op moet letten bij het kiezen van een bedrijf en welke stappen je zelf kunt ondernemen.

Kosten website laten maken:

De tijd die een website bouwer kwijt is aan het maken van je nieuwe website zal hij of zij in rekening brengen. Daarom is het goed om te weten hoeveel tijd een website maken in beslag neemt en welk uurtarief acceptabel is voor verschillende webbouwers.

Kosten per type onderneming

  • Website voor het MKB: 50 - 75
  • Website voor grote bedrijven en webshops: 75 - 150+

Het uurtarief van websitebouwers verschilt enorm. Technisch personeel is op dit moment erg schaars. De digitaliseringen van de afgelopen jaren zorgt voor een enorme vraag naar bouwers van websites, applicaties, webshops en overige systemen. Hierdoor kunnen ervaren ontwikkelaars vaak hogere bedragen vragen voor hun diensten.

Website bouwen kosten per uur:

  • Website bouwer beginner: 25 euro per uur
  • Website bouwer ervaren: 75 euro per uur.

Gezien de kosten van een ervaren bouwer kom je voor een medium grote website uit op een gemiddeld kostenplaatje van 3750 euro.

Garantie op ieder project

Website bouwers bij jou in de buurt

Via workwithupper.nl vind je eenvoudig en snel een professioneel bedrijf om jouw nieuwe website te laten maken. Onze partners staan voor u klaar om alles rondom uw website in orde te maken.

  • Scherp geprijst
  • Goed vindbaar op Google
  • Gebouwd door specialisten
dns

Hosting en domeinaam

De website is te herkennen aan je domeinnaam.

featured_play_list

Goed vindbaar

Je wil natuurlijk gevonden worden via Google

shield

Snel en veilig

Ook stellen wij strenge eisen aan de veiligheid van de wesbites gemaakt door onze partners

check_circle

Altijd scherp geprijst

We streven naar de hoogste kwaliteit, maar wel voor de allerscherpste prijs.

Alles om uw nieuwe website succesvol te laten zijn

0

Hosting en domeinnaam kiezen:

Hosting en domeinnaam kiezen: Laat je webdeveloper kiezen waar hij of zij de website wil hosten. De ontwikkelaar heeft waarschijnlijk al veel ervaring met een specifiek bedrijf. Dit zorgt dat de kosten van de ontwikkelaar laag blijven en je website snel online staat. Het domeinnaam en de hosting van de website is een zeker onderdeel van het kostenplaatje. Maar er is meer. De website moet technisch uitgewerkt worden. Uw logo wordt geplaatst, de teksten moeten worden geschreven en er moeten passende afbeeldingen worden geplaatst.

1

Ontwerp, teksten en content

De content van je nieuwe website wordt een hoofddoel an sich. Met sterke -voor Google geoptimaliseerde content- zorgt op de lange termijn voor verkeer naar je pagina's. Maar uiteraard eerst aandacht voor de leuke zaken; een prachtig design en sterk teksten.

2

Een website na lancering

Je hebt nagedacht over de kosten, vindbaarheid en vereisten van je nieuwe website. Maar wat nu? Om je wat handvatten te geven voor na de lancering van je website hierbij enkel zaken waaraan je moet denken. Je socials. Plaats de URL van je nieuwe website op al je Social profiles. Blog: zorg dat je actief gaat bloggen over je werkzaamheden. Betaald adverteren: in de eerste maanden wordt je website niet gevonden op Google. Betaald adverteren kan hiervoor een goede uitkomst bieden.

Zo werkt het

Website laten maken developers selecteren

1

Plaats een opdracht of bekijk de teams

Met een intuïtief formulier geef je eenvoudig én in minder dan een minuut aan waarnaar je op zoek bent.

2

Selecteer een geschikt team voor het project

Ons systeem analyseert de opdracht aan koppelt deze aan specialisten bij jou in de buurt.

3

Werk vertrouwd samen via het platform

Je komt vliegensvlug in contact met technische professionals en werkt eenvoudig samen.

Stel uw Website laten maken vraag

Veelgestelde vragen

  • Op ons platform vind je de beste IT bedrijven in Nederland. Geef eenvoudig aan waarnaar je op zoek bent en wij stellen de beste bedrijven aan je voor.

Uw bedrijf aanmelden?

Meld uw bedrijf/team gratis aan en ontvang een notifcatie zodra er nieuwe projecten beschikbaar zijn.

  • Gratis inschrijven
  • Binnen 24 uur actief
sm