menu

Vraag meerdere offertes op en bespaar

Website laten maken in nijmegen

Bedrijf aanmelden
/
offertes opvragen

Ontvang meerdere offertes direct in je mailbox


Alerts ontvangen

Website laten maken in nijmegen

Hier kan een ervan webdesignbureau jou bij helpen:

Zelf je eigen website bouwen is helemaal oké, maar als je geen expert bent, of je hebt niet veel tijd, is het misschien het beste om een webdesignbureau in te huren om het grote deel van het werk voor je te doen.

Er zijn allerlei factoren die je onbedoeld over het hoofd kunt zien, want laten we eerlijk zijn, dat is waarschijnlijk niet wat je dag in, dag uit doet.

Het ontwerpen van briljante websites is het brood en de boter van een bureau, en ze weten hoe ze websites moeten samenstellen die er prachtig uitzien, een merkverhaal vertellen en tegelijkertijd resultaat oplevert.

Dit kun je zelf doen

Zorgvuldig onderzoek doen, een heldere planning uitwerken, en een afgebakende scope met functionaliteit, zodat het project af komt binnen het afgesproken termijn.

Je nieuwe website moet goed worden ontworpen en volledig responsive zijn, zodat deze is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, tablets, desktops en televisies. Kortom, het moet er op al deze platforms geweldig uitzien, zodat je het aantal bezoekers kunt maximaliseren en niet wordt bestraft door de algoritmes van Google.

Een professionele website laten maken

Ervaren website bouwers hebben de benodigde kennis in huis op het gebied van typografie, kleur, copywriting, ontwerptheorie en bruikbaarheid. Gooi het allemaal bij elkaar en ze zullen een prachtige en super effectieve website maken.

Er zijn veel dingen achter de schermen die ook belangrijk zijn, zoals SEO, PPC, CRO. Je zegt nu misschien OMG, maar maak je geen zorgen - een fatsoenlijk bureau regelt de technische dingen die mensen aanmoedigen om naar je website te gaan.

Hoe Upper werkt

Plaats een opdracht

Vertel ons wat je nodig hebt. Geef zo veel mogelijk details op, maar maak je geen zorgen om het perfect te krijgen.

Ervaren bedrijven melding zich aan

Ontvang binnen 24 uur gekwalificeerde voorstellen en ontmoet de bedrijven waar je enthousiast over bent.

Werk gemakkelijk samen

Gebruik Workwithupper om te chatten, afspraken te maken en de voortgang van projecten bij te houden.

Vereenvoudigd betalen

Ontvang facturen en voer betalingen uit via een beveiligd netwerk. Betaal alleen voor werk waarover je tevreden bent.

Stel uw vraag

Veelgestelde vragen

  • Dat is lastig te beantwoorden. Je kunt jezelf de vraag stellen; wat kost een auto? Om een goed beeld te krijgen van de kosten kun je het beste met een professional om tafel zitten om je wensen te bespreken.

  • Ja dat kan! Al onze partners werken met een door hun gekozen CMS (Content Management System). Zij bouwen de website op een dusdanige manier dat je de content zelf eenvoudig kunt beheren.

  • Goed dat je hier al over nadenkt. Informeer in offertegesprek altijd naar de volgende onderdelen: ontwerp, looptijd, domeinnaam, hosting, SSL certificaat en de kosten hiervan. Vergeet ook geen afspraken te maken over toekomstige updates en onderhoud van je nieuwe website.