menu
Home chevron_right wordpress

WordPress bedrijven inhuren

 • check_circle Meer dan 2110+ websites gebouwd
 • check_circle Meer dan 100.000 zoekwoorden in Google!
 • check_circle Binnen 5 werkdagen on-air
WordPress bedrijven inhuren

WordPress is een open-source contentmanagementsysteem (CMS) dat vooral handig is voor diegenen die snel een website of blog willen opzetten met een vooraf gebouwd thema. Een WordPress-ontwikkelaar is gewoon een webontwikkelaar die gespecialiseerd is in het optimaal benutten van dit CMS.

WordPress in het kort:

Hier is een kort overzicht van de vaardigheden waarnaar je moet zoeken bij WordPress ontwikkelaars:

 • Basisprincipes van webontwikkeling, zoals HTML, CSS en JavaScript
 • Beheersing van het WordPress-ecosysteem (bijv. Plug-ins, thema's, widgets)
 • Back-end webontwikkeling, vooral PHP en MySQL
 • Probleemoplossing, foutopsporing, cyberbeveiliging en onderhoud van WordPress-sites.

WordPress-ontwikkeladviseurs helpen bedrijven om hun WordPress-sites naar een hoger prestatieniveau te tillen.

Kosten WordPress ontwikkelaars

De tarieven die WordPress ontwikkelaars gemiddeld in rekening brengen, variëren van € 45 tot € 85 per uur. Tarieven kunnen variëren als gevolg van vele factoren, waaronder expertise en ervaring, locatie en marktomstandigheden. 

Per uur of per project?

Ontwikkelaars factureren niet altijd per uur; het kan voor een WordPress-ontwikkelaar gebruikelijk zijn om een ​​vaste prijs voor uw site vast te stellen, op basis van de projectvereisten en welk niveau van (of gebrek aan) maatwerk je nodig hebt. 

WordPress is vooral bekend als een hulpmiddel om niet-ontwikkelaars te helpen bij het snel opzetten van een persoonlijke website of blog. Maar voor degenen die meer willen en groter denken doen er goed aan een ervaren WordPress developer in te schakelen. 

Dus hoe vind je een WordPress ontwikkelaar? Hieronder volgen enkele tips voor het vinden van de beste WordPress ontwikkelaars.

WordPress projectomschrijving

Met een duidelijk beeld van je ideale WordPress-ontwikkelaar in gedachten, is het tijd om die vacature te schrijven. Hoewel je geen volledige functiebeschrijving nodig hebt, zoals je zou doen bij het aannemen van een werknemer, moet je proberen voldoende details te verstrekken zodat een WordPress developer precies weet of hij geschikt is voor het project.

 • Omvang van het werk: Van doorlopend site-onderhoud tot het helemaal opnieuw bouwen van een WordPress-website, maak een lijst van alle producten die je nodig hebt.
 • Projectlengte: uw vacature moet aangeven of het een klein of groot project is.
 • Achtergrond: als je liever iemand inhuurt met ervaring in het werken met bepaalde tools, frameworks en bibliotheken, vermeld dit dan hier.
 • Budget: stel een budget in en noteer uw voorkeur voor uurtarieven versus contracten met een vaste prijs.

Waarom WordPress?

De truc om de beste WordPress ontwikkelaars te vinden, is om je behoeften te identificeren. Heb je hulp nodig bij het herstellen van de schade aan uw WordPress-site door een virus? Of zoek je iemand om een ​​specifieke webtechnologie, zoals React, te integreren met WordPress? 

WordPress de kosten

De kosten van uw WordPress-project zullen grotendeels afhangen van de werkvelden en de specifieke vaardigheden die nodig zijn om je project tot leven te brengen. Lees hier meer over WordPress als platform en hoe je het best een WordPress developer kunt inhuren.

Gratis offerte aanvragen

Lees onze Privacy Policy en Algemene Voorwarden

Vind bedrijven in de buurt

Stel uw vraag

Veelgestelde vragen

 • _

Offerte aanvragen